Vragen? Neem contact op met ons via info@v-s-v.nl

Heb je hulp nodig? Bel ons op: 0571-794512

Winkelmand

€ 10,95

(0)

€10,95 per m²

Geen aanbieding maar standaard een vaste scherpe prijs. Onze dakfolie is afkomstig uit de VS, zwart van kleur en heeft een dikte van 1.14mm. De EPDM dakfolie heeft een maximale lengte uit één stuk van 30,5 meter en is vliegvuur bestendig - LSFR kwalificatie.

Tip: vergeet niet bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid uw dakrand mee te rekenen bij de totale oppervlakte.

EPDM dakbedekking, dakrubber of dakfolie

De EPDM dakfolie hebben we op rollen van ruim 30 meter lang en in breedtes van 3,05 tot 12,2 meter. U kunt uw exacte gewenste lengtemaat opgeven in meters tot 2 cijfers achter de komma. Het eigen gewicht van ons EPDM rubber is ca. 1,4 kg per m².  Daardoor is het al snel te zwaar om te verzenden in een doos. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden in uw situatie.

LET OP: bij bestelling kunt u de gewenste lengte tot op de cm opgeven, maar kies dan wel eerst de juiste breedte !

LET OP: houd bij de te bestellen maat altijd rekening met extra materiaal voor de schuine zijrand (+10cm) en speling (+10cm) voor het goed verwerke. Dat betekent dat wij u adviseren zowel in lengte als in breedte tenminste 40cm op te tellen bij uw netto dakmaat van trim tot trim.

 

TER INFO:

Wat is EPDM?
EPDM is een 100% gevulkaniseerde kunststof rubberfolie op basis van het ethyleen-propyleen-dieen terpolymeer. Tevens het milieuvriendelijkst product wat in de markt dakbedekkingen wereldwijd het meest verkocht wordt. Circa 150 miljoen m2 wordt wereldwijd aan EPDM verwerkt.

Onze epdm dakbedekking wordt voornamelijk gebruikt op platte daken, te denken aan garages , dakkapellen, aanbouw, tuinhuizen, caravans, nieuwbouw, dakgoten enz... EPDM is elastisch, uv-bestendig en heeft een levensduur van wel 50 jaar. Een totaaloplossing om uw dak waterdicht te krijgen. Het EPDM is 1,14mm dik en heeft een rek percentage van 400%. Onze epdm is praktisch zonder talkpoeder en zeer goed te verlijmen met een EPDM contactlijm of met spuitlijm.

EPDM kan gebruikt worden op diverse materialen/ondergronden als hout, gecacheerde PIR/PUR-isolatie, bestaande bitumen dakbedekking, beton, metselwerk, aluminium, zink en lood. EPDM kan op elk dak aangebracht worden, mits de ondergrond voldoende goed is en het dak belastbaar is voor epdm.

Waarom kiest u voor EPDM?
EPDM is voor de meeste daken uit een stuk te krijgen, tot een afmeting van ca. 12 x 30 meter. Dit betekent geen naden en dus waterdicht! EPDM is niet heel zwaar, dit in tegenstelling tot andere dakbedekkingen (1,4kg per m2). Hierdoor is het voor de doe-het-zelver nog makkelijker EPDM te plaatsen/verlijmen en af te werken. Bij ons kunt u alle materialen verkrijgen om een dak compleet te maken. Let wel op dat de EPDM als dakbedekking LFSR kwalificatie heeeft, dat wil zeggen dat deze folie vliegvuurbestendig is. De vijverfolie is dat NIET en daarom is vijverfolie niet goedgekeurd als dakbedekking.

Heeft de epdm folie een onder- of bovenzijde?
Nee, er is geen verschil in onder- of bovenzijde.

Hoe kan ik de epdm folie vast maken op een dak?
U kunt hiervoor heel makkelijk de epdm contactlijm gebruiken. Deze moet wel dubbelzijdig aangebracht worden. Op de ondergrond en op de folie zelf. De lijm kan met een kwast of roller aangebracht worden. Na het aanbrengen een aantal minuten wachten, totdat de lijm licht opgedroogd is. Daarna kunt u de folie aanbrengen op de ondergrond en zal deze ook meteen vast zitten.

Hoeveel epdm contactlijm heb ik per m2 nodig?
U kunt ervan uitgaan dat u circa 1 liter contactlijm verbruikt per 4,5m2. Houdt er rekening mee dat u het aantal m2 dubbel moet tellen vanwege het dubbelzijdig aanbrengen...

Unieke productcode (UPC)epdm-folie
ProducttypeEPDM folie
Categorieën EPDM Dakfolie
Prijs (excl. btw)€ 9,05
Prijs (incl. btw)€ 10,95
BTW hoog (21%)€ 1,90
Beschikbaarheid Beschikbaar
Maximale lengte 3050
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten