Gratis pakketverzending vanaf € 75,-
Voor 11:00 besteld, vanavond bezorgd voor maar € 2.95 extra!
Vanaf € 750,- in heel Nederland franco geleverd
Heb je hulp nodig? Bel ons op: +31 (0) 571 794514

Filter

EPDM Aandrukroller 45mm met kogellager
Aandrukroller om de randen van het EPDM, EPDM tapes en dakdoorvoeren goed aan te kunnen drukken.Siliconenroller met kogellagers en stevig houten handvat voor veelvuldig gebruik.

€ 17,77*

EPDM Spuitlijm Spuitbus 750 ml
Spuitbus met EPDM lijm, makkelijk voor het verwerken van EPDM bij kleinere dakoppervlaktes, opstaande randen of moeilijk te bereiken plaatsen. Met een spuitbus van 750ml kun je circa 2 tot 2½ m² dak verlijmen (dit is ondergrond + EPDM, dus totaal ca 4 tot 5 m² in spuiten). Omdat het contactlijm is moet je zowel de ondergrond als de onderkant van de EPDM inlijmen. Let op bij wind: de nevel met de lijm kan verwaaien, dus afschermen tegen de wind zodat de lijm op de juiste plaats komt.

€ 11,00*

EPDM Aandrukwiel 5mm
Aandrukroller om de randen van het EPDM, EPDM tapes en dakdoorvoeren goed aan te kunnen drukken. Messing wieltje met stevig houten handvat voor veelvuldig gebruik.

€ 9,99*

VSV epdm kit MS-polymer ZWART 290 ml
EPDM kit gebruikt u voor het afwerken en afdichten van naden. EPDM kit is ook geschikt voor het verlijmen van EPDM op EPDM en verticale delen. Deze hoogwaardige MS polymer kit is blijvend elastisch. Zwarte één-componenten hechtlijm voor het verkleven van EPDM folie. Toepasbaar op zowel verticale als een horizontale ondergrond zoals bijvoorbeeld hout, EPDM, metaal, bitumen en metselwerk. Deze kit kunt u ook gebruiken voor het afwerken van EPDM accessoires en het monteren van een daktrim.

€ 13,50*

RVS Schroef 4.5x40 epdm ring 100stk

€ 14,69*

EPDM Voorgevormde hoek 90°
Type: Buitenhoek
Voorgevormde EPDM hoek 90 graden - voor het snel en netjes afwerken van hoeken. Zowel in buitenhoek als in binnenhoek verkrijgbaar.

€ 6,66*

EPDM aandrukroller 190mm +uitschuifsteel

€ 49,99*

EPDM Folie
Rolbreedte: 4.57m
Geen aanbieding maar standaard een vaste scherpe prijs. Onze dakfolie is afkomstig uit de VS, zwart van kleur en heeft een dikte van 1.14mm. De EPDM dakfolie heeft een maximale lengte uit één stuk van 30,5 meter en is vliegvuur bestendig - LSFR kwalificatie. Tip: vergeet niet bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid uw dakrand mee te rekenen bij de totale oppervlakte.

€ 54,60 / meter *

EPDM Benedenuitloop
Diameter: 63mm
Hemelwater-afvoeren zijn simpelweg nodig voor de afvoer van regenwater van platte of licht aflopende daken. De rechte dakdoorvoer (benedenuitloop) heeft een uitloop naar onderen en is eenvoudig te bevestigen door deze te verlijmen boven het EPDM membraam. Na bevestiging dienen de randen van de doorvoer gesealed te worden met EPDM kit.

€ 26,03*

EPDM Aandrukroller 75mm

€ 30,00*

Spuitbus - trigger gun - hulpstuk

€ 5,00*

Aluminium Daktrim | Standaard | Buitenhoek | Brute
Daktrim Maat: 30mm | Kleur: Brute
Standaard Aluminium daktrim hoekstuk met een lengte vanaf de hoek van 40 cm. De perfecte afwerking en uitstraling van een EPDM dak. De daktrim is makkelijk te bevestigen met gewone schroeven en EPDM lijmkit of met onze RVS schroeven voorzien van neopreen ring. Tip: zorg ervoordat er een druppeltje kit om de schroefkop heenzit om lekkage te voorkomen. Verbindingsstukjes dient u apart bij te bestellen.

€ 10,41*

Spuitlijm handgun
Type: Lang
RVS Spuitpistool (icm flexibele spuitslang) geschikte voor het gelijkmatig verdelen van EPDM Contactlijm uit drukvaten. Vooral aan te raden bij grote oppervlakten. Spuitafstand: ca 45 cm. Verlengde spuitlans mee bestellen scheelt onnodige belasting van de rug.

€ 113,14*

EPDM Contactlijm drukvat 22 liter -17 kg
DS-708 is een contactlijm zonder chloor houdende bestanddelen, wat deze lijm een lager gezondheidsrisico geeft. Wanneer beschermd tegen bevuiling, geeft deze lijm een lange open tijd tot 60 minuten. DS-708 is specifiek ontwikkeld voor het verlijmen van o.a. EPDM en TPO op diverse ondergronden zoals beton, multiplex, spaanplaat en gecacheerde isolatieplaten. Deze kwaliteit is ideaal voor permanente verbindingen die een goede directe hechtwaarde vereisen. Geschikt voor zowel Amerikaans als Europees EPDM van alle merken. Test altijd een klein deel van de materialen om de geschiktheid van deze kwaliteit te beoordelen voor de toepassing. Bijvoorbeeld, sommige vinyl/pvc soorten bevatten een hoog gehalte aan weekmakers welke, op termijn, de lijm kunnen doen oplossen/verweken. Bij twijfel, eerst testen. Niet te gebruiken op flexibel PVC of EPS (piepschuim).

€ 204,49*

FS quickseam splice tape rechthoek
Dubbelzijdige tape voor een rechte EPDM afvoer op een EPDM dak te bevestigen. Voor het gebruik van de splice tape dient er een Quick prime plus gebruikt te worden als activator.

€ 13,20*

Aluminium Daktrim | Standaard | Binnenhoek | Brute
Daktrim Maat: 45mm | Kleur: Brute
Standaard Aluminium daktrim hoekstuk met een lengte vanaf de hoek van 40 cm. De perfecte afwerking en uitstraling van een EPDM dak. De daktrim is makkelijk te bevestigen met gewone schroeven en EPDM lijmkit of met onze RVS schroeven voorzien van neopreen ring. Tip: zorg ervoordat er een druppeltje kit om de schroefkop heenzit om lekkage te voorkomen. Verbindingsstukjes dient u apart bij te bestellen.

€ 10,29*

Vedatop SU 6.5 x 1mtr

€ 59,77*

EPDM schaar 23 cm Titanium

€ 24,14*

Snijrol lood 30cm x 3mtr / 18 ponds

€ 87,12*

EPDM Flashing tape 15cm stuk 1,0 mtr

€ 21,77*

Aluminium Daktrim | Kraal | Binnenhoek | Brute
Daktrim Maat: 26mm | Kleur: Brute
Kraal aluminium daktrim hoekstuk met een lengte vanaf de hoek van 40 cm. De perfecte afwerking en uitstraling van een EPDM dak. De daktrim is makkelijk te bevestigen met gewone schroeven en EPDM lijmkit of met onze RVS schroeven voorzien van neopreen ring. Tip: zorg ervoordat er een druppeltje kit om de schroefkop heenzit om lekkage te voorkomen of vraag naar onze schroeven met neopreen afsluitring. Verbindingsstukjes dient u apart bij te bestellen.

€ 14,93*